Global Website         News         Investor Relations         Careers         Contact Us

Open Frame 1U

 

Murata’s open frame power supply design is an AC-DC switching converter module with a global standard 2 x 4 or 3 x 5 inch footprint, with a 1U height. Designed with advanced, in house components and unique circuit technologies, our 1U open frame products are small, light, highly efficient and reliable solutions for industrial, telecom, and medical applications In addition to the various wattage ratings and output voltages, we can quickly develop semi-custom solutions to meet your specific design requirements.

28 Item(s)

per page

Add to Compare List by selecting two to five items from the list.
Product Status

Explanation of Product Status

Under Development Products under development
Please contact us for product availability and sample lead-time.
In Production Product is in mass production.
to be discontinued Not recommended for new designs. We are evaluating the schedule for the discontinuing of production of this item. Contact Murata or refer to the website for details of product supply and possible alternative product information.
Discontinued product Production of this product has stopped. Contact Murata for inventory availability and possible alternative products.
Recommended product This product is particularly recommended among our products currently in production.
New product It's new item.

Set Descending Direction
  1. PQC-COVER Murata Power Solutions
  2. MVAC400-24AF Murata Power Solutions
    MVAC400-24AF

    AC-DC 400 Watt, 24V Main Output, 12V Fan Output, 5V Standby Output, Front-En ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Output Voltage 3 (V) Output Current 3 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    472 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 24 16.7 12 1 5 2 93 -10 to 70 Recommended
    In Production
  3. MVAC400-24AFD Murata Power Solutions
    MVAC400-24AFD

    AC-DC 400 Watt, 24V Main Output, 12V Fan Output, 5V Standby Output, Front-En ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Output Voltage 3 (V) Output Current 3 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    472 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 24 16.7 12 1 5 2 93 -10 to 70 Recommended
    In Production
  4. MVAC400-24AFJT Murata Power Solutions
    MVAC400-24AFJT

    AC-DC 400 Watt, 24V Main Output, 12V Fan Output, 5V Standby Output, Front-En ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Output Voltage 3 (V) Output Current 3 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    472 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 24 16.7 12 1 1 2 93 -10 to 70 Recommended
    In Production
  5. MVAC400-12AFR Murata Power Solutions
    MVAC400-12AFR

    AC-DC 400 Watt, 12V Main Output, 12V Fan Output, 5V Standby Output, Front-En ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Output Voltage 3 (V) Output Current 3 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    436 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 12 33.3 12 1 5 2 93 -10 to 70 Recommended
    In Production
  6. MVAC400-12AF Murata Power Solutions
    MVAC400-12AF

    AC-DC 400 Watt, 12V Main Output, 12V Fan Output, 5V Standby Output, Front-En ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Output Voltage 3 (V) Output Current 3 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    436 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 12 33.3 12 1 5 2 93 -10 to 70 Recommended
    In Production
  7. MVAC400-12AFD Murata Power Solutions
    MVAC400-12AFD

    AC-DC 400 Watt, 12V Main Output, 12V Fan Output, 5V Standby Output, Front-En ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Output Voltage 3 (V) Output Current 3 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    436 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 12 33.3 12 1 5 2 93 -10 to 70 Recommended
    In Production
  8. MVAC400-12AFT Murata Power Solutions
    MVAC400-12AFT

    AC-DC 400 Watt, 12V Main Output, 12V Fan Output, 5V Standby Output, Front-En ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Output Voltage 3 (V) Output Current 3 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    436 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 12 33.3 12 1 5 2 93 -10 to 70 Recommended
    In Production
  9. MVAC400-24AFT Murata Power Solutions
    MVAC400-24AFT

    AC-DC 400 Watt, 24V Main Output, 12V Fan Output, 5V Standby Output, Front-En ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Output Voltage 3 (V) Output Current 3 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    472 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 24 16.7 12 1 5 2 94 -10 to 70 Recommended
    In Production
  10. PQC250-24 Murata Power Solutions
    PQC250-24

    AC-DC 250 Watt, 24V Main Output, 5V Standby Outout, Open Frame, Convection C ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    262 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 24 10.4 5 0.5 94 -10 to 70 Recommended
    In Production
  11. PQC250-24DRT Murata Power Solutions
    PQC250-24DRT

    250W 3" x 5" Convection Cooled AC-DC Power Supply with 90-264Vac input, 24Vd ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    250 3 x 5 90 to 264 24 13.8 5 11.1 94 -20 to 70 Recommended
    In Production
  12. PQC250-54D Murata Power Solutions
    PQC250-54D

    250W 3" x 5" Convection Cooled AC-DC Power Supply with 90-264Vac input, 54Vd ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    250 3 x 5 90 to 264 54 13.8 5 11.1 94 -20 to 70 Recommended
    In Production
  13. PQC250-54 Murata Power Solutions
    PQC250-54

    AC-DC 250 Watt, 54V Main Output, 5V Standby Outout, Open Frame, Convection C ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    277 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 54 4.6 5 0.5 94 -10 to 70 Recommended
    In Production
  14. PQC250-12DRT Murata Power Solutions
    PQC250-12DRT

    250W 3" x 5" Convection Cooled AC-DC Power Supply with 90-264Vac input, 12Vd ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    250 3 x 5 90 to 264 12 13.8 5 11.1 94 -20 to 70 Recommended
    In Production
  15. PQC250-48D Murata Power Solutions
    PQC250-48D

    250W 3" x 5" Convection Cooled AC-DC Power Supply with 90-264Vac input, 48Vd ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    250 3 x 5 90 to 264 48 13.8 5 11.1 94 -20 to 70 Recommended
    In Production
  16. MVAC400-48AF Murata Power Solutions
    MVAC400-48AF

    AC-DC 400 Watt, 50V Main Output, 12V Fan Output, 5V Standby Output, Front-En ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Output Voltage 3 (V) Output Current 3 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    550 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 50 8 12 1 5 2 94 -10 to 70 Recommended
    In Production
  17. PQC250-36 Murata Power Solutions
    PQC250-36

    AC-DC 250 Watt, 36V Main Output, 5V Standby Outout, Open Frame, Convection C ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    268 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 36 6.9 5 0.5 94 -10 to 70 Recommended
    In Production
  18. PQC250-36DRT Murata Power Solutions
    PQC250-36DRT

    250W 3" x 5" Convection Cooled AC-DC Power Supply with 90-264Vac input, 36Vd ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    250 3 x 5 90 to 264 36 13.8 5 11.1 94 -20 to 70 Recommended
    In Production
  19. PQC250-30 Murata Power Solutions
    PQC250-30

    250W 3" x 5" Convection Cooled AC-DC Power Supply with 90-264Vac input, 30Vd ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    250 3 x 5 90 to 264 30 13.8 5 11.1 94 -10 to 70 Recommended
    In Production
  20. PQC250-54DRT Murata Power Solutions
    PQC250-54DRT

    250W 3" x 5" Convection Cooled AC-DC Power Supply with 90-264Vac input, 54Vd ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    250 3 x 5 90 to 264 54 13.8 5 11.1 94 -20 to 70 Recommended
    In Production
  21. MVAC400-48AFD Murata Power Solutions
    MVAC400-48AFD

    AC-DC 400 Watt, 50V Main Output, 12V Fan Output, 5V Standby Output, Front-En ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Output Voltage 3 (V) Output Current 3 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    550 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 50 8 12 1 5 2 94 -10 to 70 Recommended
    In Production
  22. PQC250-12 Murata Power Solutions
    PQC250-12

    AC-DC 250 Watt, 12V Main Output, 5V Standby Outout, Open Frame, Convection C ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    256 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 12 20.8 5 0.5 94 -10 to 70 Recommended
    In Production
  23. PQC250-18 Murata Power Solutions
    PQC250-18

    AC-DC 250 Watt, 18V Main Output, 5V Standby Outout, Open Frame, Convection C ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    259 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 18 13.8 5 0.5 94 -10 to 70 Recommended
    In Production
  24. PQC250-24D Murata Power Solutions
    PQC250-24D

    250W 3" x 5" Convection Cooled AC-DC Power Supply with 90-264Vac input, 24Vd ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    250 3 x 5 90 to 264 24 13.8 5 11.1 94 -20 to 70 Recommended
    In Production
  25. PQC250-48DRT Murata Power Solutions
    PQC250-48DRT

    250W 3" x 5" Convection Cooled AC-DC Power Supply with 90-264Vac input, 48Vd ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    250 3 x 5 90 to 264 48 13.8 5 11.1 94 -20 to 70 Recommended
    In Production
  26. PQC250-48 Murata Power Solutions
    PQC250-48

    AC-DC 250 Watt, 48V Main Output, 5V Standby Outout, Open Frame, Convection C ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    274 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 48 5.2 5 0.5 94 -10 to 70 Recommended
    In Production
  27. PQC250-12D Murata Power Solutions
    PQC250-12D

    250W 3" x 5" Convection Cooled AC-DC Power Supply with 90-264Vac input, 12Vd ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    250 3 x 5 90 to 264 12 13.8 5 11.1 94 -20 to 70 Recommended
    In Production
  28. PQC250-36D Murata Power Solutions
    PQC250-36D

    250W 3" x 5" Convection Cooled AC-DC Power Supply with 90-264Vac input, 36Vd ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    250 3 x 5 90 to 264 36 13.8 5 11.1 94 -20 to 70 Recommended
    In Production

28 Item(s)

per page

Add to Compare List by selecting two to five items from the list.
Product Status

Explanation of Product Status

Under Development Products under development
Please contact us for product availability and sample lead-time.
In Production Product is in mass production.
to be discontinued Not recommended for new designs. We are evaluating the schedule for the discontinuing of production of this item. Contact Murata or refer to the website for details of product supply and possible alternative product information.
Discontinued product Production of this product has stopped. Contact Murata for inventory availability and possible alternative products.
Recommended product This product is particularly recommended among our products currently in production.
New product It's new item.

Set Descending Direction