Global Website         News         Investor Relations         Careers         Contact Us

Open Frame 1U

 

Murata’s open frame power supply design is an AC-DC switching converter module with a global standard 2 x 4 or 3 x 5 inch footprint, with a 1U height. Designed with advanced, in house components and unique circuit technologies, our 1U open frame products are small, light, highly efficient and reliable solutions for industrial, telecom, and medical applications In addition to the various wattage ratings and output voltages, we can quickly develop semi-custom solutions to meet your specific design requirements.

15 Item(s)

per page

Add to Compare List by selecting two to five items from the list.
Product Status

Explanation of Product Status

Under Development Products under development
Please contact us for product availability and sample lead-time.
In Production Product is in mass production.
to be discontinued Not recommended for new designs. We are evaluating the schedule for the discontinuing of production of this item. Contact Murata or refer to the website for details of product supply and possible alternative product information.
Discontinued product Production of this product has stopped. Contact Murata for inventory availability and possible alternative products.
Recommended product This product is particularly recommended among our products currently in production.
New product It's new item.

Set Ascending Direction
  1. PQC250-48
    PQC250-48

    AC-DC 250 Watt, 48V Main Output, 5V Standby Outout, Open Frame, Convection C ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    274 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 48 5.2 5 0.5 94 -10 to 70
  2. MVAC400-24AFT
    MVAC400-24AFT

    AC-DC 400 Watt, 24V Main Output, 12V Fan Output, 5V Standby Output, Front-En ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Output Voltage 3 (V) Output Current 3 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    472 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 24 16.7 12 1 5 2 94 -10 to 70
  3. PQC250-24
    PQC250-24

    AC-DC 250 Watt, 24V Main Output, 5V Standby Outout, Open Frame, Convection C ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    262 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 24 10.4 5 0.5 94 -10 to 70
  4. PQC250-54
    PQC250-54

    AC-DC 250 Watt, 54V Main Output, 5V Standby Outout, Open Frame, Convection C ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    277 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 54 4.6 5 0.5 94 -10 to 70
  5. MVAC400-48AF
    MVAC400-48AF

    AC-DC 400 Watt, 50V Main Output, 12V Fan Output, 5V Standby Output, Front-En ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Output Voltage 3 (V) Output Current 3 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    550 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 50 8 12 1 5 2 94 -10 to 70
  6. PQC250-36
    PQC250-36

    AC-DC 250 Watt, 36V Main Output, 5V Standby Outout, Open Frame, Convection C ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    268 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 36 6.9 5 0.5 94 -10 to 70
  7. MVAC400-48AFD
    MVAC400-48AFD

    AC-DC 400 Watt, 50V Main Output, 12V Fan Output, 5V Standby Output, Front-En ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Output Voltage 3 (V) Output Current 3 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    550 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 50 8 12 1 5 2 94 -10 to 70
  8. PQC250-12
    PQC250-12

    AC-DC 250 Watt, 12V Main Output, 5V Standby Outout, Open Frame, Convection C ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    256 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 12 20.8 5 0.5 94 -10 to 70
  9. MVAC400-12AFD
    MVAC400-12AFD

    AC-DC 400 Watt, 12V Main Output, 12V Fan Output, 5V Standby Output, Front-En ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Output Voltage 3 (V) Output Current 3 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    436 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 12 33.3 12 1 5 2 93 -10 to 70
  10. MVAC400-12AFT
    MVAC400-12AFT

    AC-DC 400 Watt, 12V Main Output, 12V Fan Output, 5V Standby Output, Front-En ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Output Voltage 3 (V) Output Current 3 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    436 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 12 33.3 12 1 5 2 93 -10 to 70
  11. MVAC400-24AF
    MVAC400-24AF

    AC-DC 400 Watt, 24V Main Output, 12V Fan Output, 5V Standby Output, Front-En ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Output Voltage 3 (V) Output Current 3 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    472 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 24 16.7 12 1 5 2 93 -10 to 70
  12. MVAC400-24AFD
    MVAC400-24AFD

    AC-DC 400 Watt, 24V Main Output, 12V Fan Output, 5V Standby Output, Front-En ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Output Voltage 3 (V) Output Current 3 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    472 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 24 16.7 12 1 5 2 93 -10 to 70
  13. MVAC400-24AFJT
    MVAC400-24AFJT

    AC-DC 400 Watt, 24V Main Output, 12V Fan Output, 5V Standby Output, Front-En ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Output Voltage 3 (V) Output Current 3 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    472 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 24 16.7 12 1 1 2 93 -10 to 70
  14. MVAC400-12AFR
    MVAC400-12AFR

    AC-DC 400 Watt, 12V Main Output, 12V Fan Output, 5V Standby Output, Front-En ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Output Voltage 3 (V) Output Current 3 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    436 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 12 33.3 12 1 5 2 93 -10 to 70
  15. MVAC400-12AF
    MVAC400-12AF

    AC-DC 400 Watt, 12V Main Output, 12V Fan Output, 5V Standby Output, Front-En ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Output Voltage 3 (V) Output Current 3 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    436 3 x 5 x 1.4in 90 to 264 12 33.3 12 1 5 2 93 -10 to 70

15 Item(s)

per page

Add to Compare List by selecting two to five items from the list.
Product Status

Explanation of Product Status

Under Development Products under development
Please contact us for product availability and sample lead-time.
In Production Product is in mass production.
to be discontinued Not recommended for new designs. We are evaluating the schedule for the discontinuing of production of this item. Contact Murata or refer to the website for details of product supply and possible alternative product information.
Discontinued product Production of this product has stopped. Contact Murata for inventory availability and possible alternative products.
Recommended product This product is particularly recommended among our products currently in production.
New product It's new item.

Set Ascending Direction