Global Website         News         Investor Relations         Careers         Contact Us

1U Front End

 

The high efficiency and dense packaging of Murata D1U Series make them ideal for delivering reliable, efficient power to servers, workstations, storage devices, and other distributed power systems.

Murata’s aim is to provide the digital design ecosphere with products of the highest efficiency and reliability, to significantly lower the host system cooling requirements.

This is part of Murata’s continuing effort to further contribute to the power savings in high performance applications.

38 Item(s)

per page

Add to Compare List by selecting two to five items from the list.
Product Status

Explanation of Product Status

Under Development Products under development
Please contact us for product availability and sample lead-time.
In Production Product is in mass production.
to be discontinued Not recommended for new designs. We are evaluating the schedule for the discontinuing of production of this item. Contact Murata or refer to the website for details of product supply and possible alternative product information.
Discontinued product Production of this product has stopped. Contact Murata for inventory availability and possible alternative products.
Recommended product This product is particularly recommended among our products currently in production.
New product It's new item.

Set Ascending Direction
  1. D1U86T-W-800-12-HB4C Murata Power Solutions
    D1U86T-W-800-12-HB4C

    AC-DC 800 Watt,12V Main Output, 12V Standby Output Front-End Power Supply wi ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    800 1U x 86.36 x 197.7 90 to 264 12 65 12 2.5 96 0 to 50 Recommended
    In Production
  2. D1U54P-W-1200-12-HA3PC Murata Power Solutions
    D1U54P-W-1200-12-HA3PC

    AC-DC 1200 Watt, 12V Main Output, 5V Standby Output Front-End Power Supply w ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1215 1U x 54.5 x 321.5 90 to 264 12 100 5 3 94 0 to 60 Recommended
    In Production
  3. D1U86P-W-1600-12-HB3DC Murata Power Solutions
    D1U86P-W-1600-12-HB3DC

    AC-DC 1600 Watt,12V Main Output, 12V Standby Output Front-End Power Supply w ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1630.8 1U x 86.36 x 197.7 90 to 264 12 133 12 2.5 94 0 to 55 Recommended
    In Production
  4. D1U54P-W-1500-12-HA4TC Murata Power Solutions
    D1U54P-W-1500-12-HA4TC

    AC-DC 1500 Watt, 12V Main Output, 5V Standby Output Front-End Power Supply w ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1220 1U x 54.5 x 321.5 90 to 264 12 125 5 4 94 -5 to 45 Recommended
    In Production
  5. D1U54P-W-450-12-HB3C Murata Power Solutions
    D1U54P-W-450-12-HB3C

    AC-DC 450 Watt, 12V Main Output, 12V Standby Output Front-End Power Supply w ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    462 1U x 54.5 x 228.6 90 to 264 12 37.5 12 1 94 -5 to 50 Recommended
    In Production
  6. D1U86P-W-2200-12-HB4DC Murata Power Solutions
    D1U86P-W-2200-12-HB4DC

    AC-DC 2200 Watt,12V Main Output, 12V Standby Output Front-End Power Supply w ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    2226 1U x 86.36 x 197.7 90 to 264 12 183 12 2.5 94 0 to 50 Recommended
    In Production
  7. D1U54P-W-2000-12-HC3C Murata Power Solutions
    D1U54P-W-2000-12-HC3C

    AC-DC 2000 Watt, 54mm wide, 12V Main Output, Front-End Power Supply with var ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    2000 1U x 54.5 x 321.5 90 to 264 12 166.7 3.3 3 94 -5 to 50 Recommended
    In Production
  8. D1U54P-W-1200-12-HC4PC Murata Power Solutions
    D1U54P-W-1200-12-HC4PC

    AC-DC 1200 Watt, 12V Main Output, 3.3V Standby Output Front-End Power Supply ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1210 1U x 54.5 x 321.5 90 to 264 12 100 3.3 3 94 0 to 60 Recommended
    In Production
  9. D1U54P-W-650-12-HB3C Murata Power Solutions
    D1U54P-W-650-12-HB3C

    AC-DC 650 Watt, 12V Main Output, 12V Standby Output Front-End Power Supply w ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    674.4 1U x 54.5 x 228.6 90 to 264 12 54.2 12 2 94 -5 to 50 Recommended
    In Production
  10. D1U54P-W-1500-12-HA3TC Murata Power Solutions
    D1U54P-W-1500-12-HA3TC

    AC-DC 1500 Watt, 12V Main Output, 5V Standby Output Front-End Power Supply w ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1220 1U x 54.5 x 321.5 90 to 264 12 125 5 4 94 -5 to 45 Recommended
    In Production
  11. D1U54P-W-2000-12-HB4C Murata Power Solutions
    D1U54P-W-2000-12-HB4C

    AC-DC 2000 Watt, 54mm wide, 12V Main Output, Front-End Power Supply with var ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    2000 1U x 54.5 x 321.5 90 to 264 12 166.7 12 3 94 -5 to 50 Recommended
    In Production
  12. D1U54P-M-800-12-HB4BC Murata Power Solutions
    D1U54P-M-800-12-HB4BC

    90 to 305Vac input, 54mm wide, 800W, 1U Front End AC-DC Power Supply ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    800 1U x 54.5 x 236.6 90 to 305 12 66.7 12 2 94 -5 to 50 Recommended
    In Production
  13. D1U86P-W-1600-12-HB4DC Murata Power Solutions
    D1U86P-W-1600-12-HB4DC

    AC-DC 1600 Watt,12V Main Output, 12V Standby Output Front-End Power Supply w ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1630.8 1U x 86.36 x 197.7 90 to 264 12 133 12 2.5 94 0 to 55 Recommended
    In Production
  14. D1U54P-W-1500-12-HB4TC Murata Power Solutions
    D1U54P-W-1500-12-HB4TC

    AC-DC 1500 Watt, 12V Main Output, 12V Standby Output Front-End Power Supply ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1230 1U x 54.5 x 321.5 90 to 264 12 125 12 2.5 94 -5 to 45 Recommended
    In Production
  15. D1U54P-W-450-12-HA4C Murata Power Solutions
    D1U54P-W-450-12-HA4C

    AC-DC 450 Watt, 12V Main Output, 5V Standby Output Front-End Power Supply wi ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    460 1U x 54.5 x 228.6 90 to 264 12 37.5 5 2 94 -5 to 50 Recommended
    In Production
  16. D1U54P-W-2000-12-HA3C Murata Power Solutions
    D1U54P-W-2000-12-HA3C

    AC-DC 2000 Watt, 54mm wide, 12V Main Output, Front-End Power Supply with var ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    2000 1U x 54.5 x 321.5 90 to 264 12 166.7 5 3 94 -5 to 50 Recommended
    In Production
  17. D1U54P-W-2000-12-HC4C Murata Power Solutions
    D1U54P-W-2000-12-HC4C

    AC-DC 2000 Watt, 54mm wide, 12V Main Output, Front-End Power Supply with var ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    2000 1U x 54.5 x 321.5 90 to 264 12 166.7 3.3 3 94 -5 to 50 Recommended
    In Production
  18. D1U54P-W-1200-12-HA4PC Murata Power Solutions
    D1U54P-W-1200-12-HA4PC

    AC-DC 1200 Watt, 12V Main Output, 5V Standby Output Front-End Power Supply w ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1215 1U x 54.5 x 321.5 90 to 264 12 100 5 3 94 0 to 60 Recommended
    In Production
  19. D1U54P-W-1200-12-HC3PC Murata Power Solutions
    D1U54P-W-1200-12-HC3PC

    AC-DC 1200 Watt, 12V Main Output, 3.3V Standby Output Front-End Power Supply ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1210 1U x 54.5 x 321.5 90 to 264 12 100 3.3 3 94 0 to 60 Recommended
    In Production
  20. D1U54P-W-1500-12-HC4TC Murata Power Solutions
    D1U54P-W-1500-12-HC4TC

    AC-DC 1500 Watt, 12V Main Output, 3.3V Standby Output Front-End Power Supply ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1213.2 1U x 54.5 x 321.5 90 to 264 12 125 3.3 4 94 -5 to 45 Recommended
    In Production
  21. D1U54P-W-450-12-HA3C Murata Power Solutions
    D1U54P-W-450-12-HA3C

    AC-DC 450 Watt, 12V Main Output, 5V Standby Output Front-End Power Supply wi ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    460 1U x 54.5 x 228.6 90 to 264 12 37.5 5 2 94 -5 to 50 Recommended
    In Production
  22. D1U86P-W-2200-12-HB3DC Murata Power Solutions
    D1U86P-W-2200-12-HB3DC

    AC-DC 2200 Watt,12V Main Output, 12V Standby Output Front-End Power Supply w ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    2226 1U x 86.36 x 197.7 90 to 264 12 183 12 2.5 94 0 to 50 Recommended
    In Production
  23. D1U54P-W-2000-12-HB3C Murata Power Solutions
    D1U54P-W-2000-12-HB3C

    AC-DC 2000 Watt, 54mm wide, 12V Main Output, Front-End Power Supply with var ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    2000 1U x 54.5 x 321.5 90 to 264 12 166.7 12 3 94 -5 to 50 Recommended
    In Production
  24. D1U54P-W-650-12-HB4C Murata Power Solutions
    D1U54P-W-650-12-HB4C

    AC-DC 650 Watt, 12V Main Output, 12V Standby Output Front-End Power Supply w ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    674.4 1U x 54.5 x 228.6 90 to 264 12 54.2 12 2 94 -5 to 50 Recommended
    In Production
  25. D1U54P-W-1500-12-HC3TC Murata Power Solutions
    D1U54P-W-1500-12-HC3TC

    AC-DC 1500 Watt, 12V Main Output, 3.3V Standby Output Front-End Power Supply ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1213.2 1U x 54.5 x 321.5 90 to 264 12 125 3.3 4 94 -5 to 45 Recommended
    In Production
  26. D1U54P-W-450-12-HB4C Murata Power Solutions
    D1U54P-W-450-12-HB4C

    AC-DC 450 Watt, 12V Main Output, 12V Standby Output Front-End Power Supply w ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    462 1U x 54.5 x 228.6 90 to 264 12 37.5 12 1 94 -5 to 50 Recommended
    In Production
  27. D1U54P-W-2000-12-HA4C Murata Power Solutions
    D1U54P-W-2000-12-HA4C

    AC-DC 2000 Watt, 54mm wide, 12V Main Output, Front-End Power Supply with var ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    2000 1U x 54.5 x 321.5 90 to 264 12 166.7 5 3 94 -5 to 50 Recommended
    In Production
  28. D1U54P-M-800-12-HB3BC Murata Power Solutions
    D1U54P-M-800-12-HB3BC

    90 to 305Vac input, 54mm wide, 800W, 1U Front End AC-DC Power Supply ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    800 1U x 54.5 x 236.6 90 to 305 12 66.7 12 2 94 -5 to 50 Recommended
    In Production
  29. D1U4CS-W-2200-12-HA3C Murata Power Solutions
    D1U4CS-W-2200-12-HA3C

    AC-DC 2200 Watt, 12V Main Output, 5V Standby Output Front-End Power Supply w ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    2206.6 1U x 101.60 x 355.60 90 to 264 12.2 180 5 5 93 0 to 40 Recommended
    In Production
  30. D1U4CS-W-2200-12-HC4C Murata Power Solutions
    D1U4CS-W-2200-12-HC4C

    AC-DC 2200 Watt, 12V Main Output, 3.3V Standby Output Front-End Power Supply ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    2201.4 1U x 101.60 x 355.60 90 to 264 12.2 180 3.3 6 93 0 to 50 Recommended
    In Production
  31. D1U4CS-W-2200-12-HA4C Murata Power Solutions
    D1U4CS-W-2200-12-HA4C

    AC-DC 2200 Watt, 12V Main Output, 5V Standby Output Front-End Power Supply w ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    2206.6 1U x 101.60 x 355.60 90 to 264 12.2 180 5 5 93 0 to 50 Recommended
    In Production
  32. D1U3CS-W-850-12-HC4C Murata Power Solutions
    D1U3CS-W-850-12-HC4C

    AC/DC 850 Watt, 12V Main Output, 3.3V Standby Output Front-End Power Supply ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    850 1U x 81.30 x 279.40 90 to 264 12 69.2 3.3 6 93 -10 to 55 Recommended
    In Production
  33. D1U4CS-W-2200-12-HC3C Murata Power Solutions
    D1U4CS-W-2200-12-HC3C

    AC-DC 2200 Watt, 12V Main Output, 3.3V Standby Output Front-End Power Supply ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    2201.4 1U x 101.60 x 355.60 90 to 264 12.2 180 3.3 6 93 0 to 40 Recommended
    In Production
  34. D1U5CS-H-2825-12-HA4C Murata Power Solutions
    D1U5CS-H-2825-12-HA4C

    AC-DC 2825 Watt, 12V Main Output, 5V Standby Output Front-End Power Supply w ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    2816 1U x 129.54 x 365.76 180 to 264 12 233 5 4 92 0 to 50 Recommended
    In Production
  35. D1U3CS-W-1300F-12-HA4EC Murata Power Solutions
    D1U3CS-W-1300F-12-HA4EC

    AC-DC 1300 Watt,12V Main Output, 5V Standby Output Front-End Power Supply wi ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1300 1U x 81.30 x 279.40 90 to 264 12 108.3 5 4 92 0 to 40 Recommended
    In Production
  36. D1U3CS-W-1300F-12-HC4EC Murata Power Solutions
    D1U3CS-W-1300F-12-HC4EC

    AC-DC 1300 Watt,12V Main Output, 3.3V Standby Output Front-End Power Supply ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1300 1U x 81.30 x 279.40 90 to 264 12 108.3 3.3 6 92 0 to 40 Recommended
    In Production
  37. D1U-H-2800-52-HB1DC Murata Power Solutions
    D1U-H-2800-52-HB1DC

    AC-DC 2800 Watt, -52V Main Output, 12V Standby Output Front-End Power Supply ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    2814 1U x 140 x 289 90 to 264 -52 54 12 0.5 91 0 to 50 Recommended
    In Production
  38. D1U-W-2000-48-HB4C Murata Power Solutions
    D1U-W-2000-48-HB4C

    AC-DC 2000 Watt, 48V Main Output, 12V Standby Output Front-End Power Supply ...details


    Output Power (W) Form Factor Input Range (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    2002.8 1U x 120.65 x 304.80 90 to 264 41.3 12 1.7 90 0 to 50 Recommended
    In Production

38 Item(s)

per page

Add to Compare List by selecting two to five items from the list.
Product Status

Explanation of Product Status

Under Development Products under development
Please contact us for product availability and sample lead-time.
In Production Product is in mass production.
to be discontinued Not recommended for new designs. We are evaluating the schedule for the discontinuing of production of this item. Contact Murata or refer to the website for details of product supply and possible alternative product information.
Discontinued product Production of this product has stopped. Contact Murata for inventory availability and possible alternative products.
Recommended product This product is particularly recommended among our products currently in production.
New product It's new item.

Set Ascending Direction