Global Website         News         Investor Relations         Careers         Contact Us

AC-DC

 

The low-profile design and dense packaging of our 1U units make them ideal for delivering reliable, efficient power to servers, workstations, storage devices, and other distributed power systems. Our aim is to provide you with products of the highest efficiency and reliability, to significantly lower the host system cooling requirements, as part of our never-ending effort to further contribute to the power savings in our customers’ applications.

23 Item(s)

per page

Add to Compare List by selecting two to five items from the list.
Product Status

Explanation of Product Status

Under Development Products under development
Please contact us for product availability and sample lead-time.
In Production Product is in mass production.
to be discontinued Not recommended for new designs. We are evaluating the schedule for the discontinuing of production of this item. Contact Murata or refer to the website for details of product supply and possible alternative product information.
Discontinued product Production of this product has stopped. Contact Murata for inventory availability and possible alternative products.
Recommended product This product is particularly recommended among our products currently in production.
New product It's new item.

Set Ascending Direction
  1. D1U54P-W-1200-12-HA3PC
    D1U54P-W-1200-12-HA3PC

    AC-DC 1200 Watt, 12V Main Output, 5V Standby Output Front-End Power Supply w ...details


    Output Power (W) Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1200 90 to 264 12 100 5 3 94 0 to 60
  2. D1U86P-W-1600-12-HB3DC
    D1U86P-W-1600-12-HB3DC

    AC-DC 1600 Watt,12V Main Output, 12V Standby Output Front-End Power Supply w ...details


    Output Power (W) Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1600 90 to 264 12 133 12 2.5 94 0 to 55
  3. D1U54P-W-1500-12-HA4TC
    D1U54P-W-1500-12-HA4TC

    AC-DC 1500W, 5Vstandby, 12Vout Main,Back to Front ...details


    Output Power (W) Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1500 90 to 264 12 125 5 4 94 -5 to 50
  4. D1U54P-W-1200-12-HC4PC
    D1U54P-W-1200-12-HC4PC

    AC-DC 1200 Watt, 12V Main Output, 3.3V Standby Output Front-End Power Supply ...details


    Output Power (W) Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1200 90 to 264 12 100 3.3 3 94 0 to 60
  5. D1U54P-W-650-12-HB3C
    D1U54P-W-650-12-HB3C

    AC-DC POWERSUPPLY 650WATT FRONT TO BACK AIRFLOW 12V STANDBY ...details


    Output Power (W) Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    650 90 to 264 12 54.2 12 94 -5 to 50
  6. D1U54P-W-1500-12-HA3TC
    D1U54P-W-1500-12-HA3TC

    AC-DC 1500W, 5Vstandby, 12Vout Main,Front to Back ...details


    Output Power (W) Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1500 90 to 264 12 125 5 4 94 -5 to 50
  7. D1U86P-W-1600-12-HB4DC
    D1U86P-W-1600-12-HB4DC

    AC-DC 1600 Watt,12V Main Output, 12V Standby Output Front-End Power Supply w ...details


    Output Power (W) Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1600 90 to 264 12 133 12 2.5 94 0 to 55
  8. D1U54P-W-1500-12-HB4TC
    D1U54P-W-1500-12-HB4TC

    AC-DC 1500W, 12Vstandby, 12Vout Main,Back to Front ...details


    Output Power (W) Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1500 90 to 264 12 125 12 4 94 -5 to 50
  9. D1U54P-W-1200-12-HA4PC
    D1U54P-W-1200-12-HA4PC

    AC-DC 1200 Watt, 12V Main Output, 5V Standby Output Front-End Power Supply w ...details


    Output Power (W) Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1200 90 to 264 12 100 5 3 94 0 to 60
  10. D1U54P-W-1200-12-HC3PC
    D1U54P-W-1200-12-HC3PC

    AC-DC 1200 Watt, 12V Main Output, 3.3V Standby Output Front-End Power Supply ...details


    Output Power (W) Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1200 90 to 264 12 100 3.3 3 94 0 to 60
  11. D1U54P-W-1500-12-HC4TC
    D1U54P-W-1500-12-HC4TC

    AC-DC 1500W, 3.3Vstandby, 12Vout Main,Back to Front ...details


    Output Power (W) Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1500 90 to 264 12 125 3.3 4 94 -5 to 50
  12. D1U54P-W-650-12-HB4C
    D1U54P-W-650-12-HB4C

    AC-DC POWER SUPPLY 650WATT BACK TO FRONT AIRFLOW 12VSTANDBY ...details


    Output Power (W) Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    650 90 to 264 12 54.2 12 94 -5 to 50
  13. D1U54P-W-1500-12-HC3TC
    D1U54P-W-1500-12-HC3TC

    AC-DC 1500W, 3.3Vstandby, 12Vout Main,Front to Back ...details


    Output Power (W) Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1500 90 to 264 12 125 3.3 4 94 -5 to 50
  14. D1U4CS-W-2200-12-HA3C
    D1U4CS-W-2200-12-HA3C

    AC/DC 2200 Watt, 12V Main Output, 5V Standby Output Front-End Power Supply w ...details


    Output Power (W) Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    2200 90 to 264 12.2 180 5 5 93.04 0 to 50
  15. D1U4CS-W-2200-12-HC4C
    D1U4CS-W-2200-12-HC4C

    AC/DC 2200 Watt, 12V Main Output, 3.3V Standby Output Front-End Power Supply ...details


    Output Power (W) Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    2200 90 to 264 12.2 180 3.3 6 93.04 0 to 50
  16. D1U4CS-W-2200-12-HA4C
    D1U4CS-W-2200-12-HA4C

    AC/DC 2200 Watt, 12V Main Output, 5V Standby Output Front-End Power Supply w ...details


    Output Power (W) Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    2200 90 to 264 12.2 180 5 5 93.04 0 to 50
  17. D1U4CS-W-2200-12-HC3C
    D1U4CS-W-2200-12-HC3C

    AC/DC 2200 Watt, 12V Main Output, 3.3V Standby Output Front-End Power Supply ...details


    Output Power (W) Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    2200 90 to 264 12.2 180 3.3 6 93.04 0 to 50
  18. D1U5CS-H-2825-12-HA4C
    D1U5CS-H-2825-12-HA4C

    AC/DC 2825 Watt, 12V Main Output, 5V Standby Output Front-End Power Supply ...details


    Output Power (W) Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    2825 180 to 264 12 233 5 4 92.63 0 to 50
  19. D1U3CS-W-1300F-12-HA4EC
    D1U3CS-W-1300F-12-HA4EC

    AC-DC 1300 Watt,12V Main Output, 5V Standby Output Front-End Power Supply wi ...details


    Output Power (W) Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1300 90 to 264 12 108.3 5 4 92 0 to 50
  20. D1U3CS-W-850-12-HC4C
    D1U3CS-W-850-12-HC4C

    AC/DC 850 Watt, 12V Main Output, 3.3V Standby Output Front-End Power Supply ...details


    Output Power (W) Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    850 90 to 264 12 69.2 3.3 6 92 -10 to 55
  21. D1U3CS-W-1300F-12-HC4EC
    D1U3CS-W-1300F-12-HC4EC

    AC-DC 1300 Watt,12V Main Output, 3.3V Standby Output Front-End Power Supply ...details


    Output Power (W) Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    1300 90 to 264 12 108.3 3.3 4 92 0 to 50
  22. D1U-H-2800-52-HB1DC
    D1U-H-2800-52-HB1DC

    AC/DC 2800 Watt, -52V Main Output, 12V Standby Output Front-End Power Supply ...details


    Output Power (W) Input Range (V) Output Voltage 1 (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    2800 90 to 264 -52 54 12 0.5 91.6 0 to 50
  23. D1U-W-2000-48-HB4C
    D1U-W-2000-48-HB4C

    AC/DC 2000 Watt, 48V Main Output, 12V Standby Output Front-End Power Supply ...details


    Output Power (W) Input Range (V) Output Current 1 (A) Output Voltage 2 (V) Output Current 2 (A) Effici
    ency (%)
    Operating Temp. Range (C) Status
    2000 90 to 264 41.3 12 1.7 90.6 0 to 50

23 Item(s)

per page

Add to Compare List by selecting two to five items from the list.
Product Status

Explanation of Product Status

Under Development Products under development
Please contact us for product availability and sample lead-time.
In Production Product is in mass production.
to be discontinued Not recommended for new designs. We are evaluating the schedule for the discontinuing of production of this item. Contact Murata or refer to the website for details of product supply and possible alternative product information.
Discontinued product Production of this product has stopped. Contact Murata for inventory availability and possible alternative products.
Recommended product This product is particularly recommended among our products currently in production.
New product It's new item.

Set Ascending Direction